Inloggen

VuurwerkCheck dealers

Gebruiker *
Wachtwoord *

Update: 12 maart 2020

Beste Vuurwerkverkoper,

Helaas hebben wij i.v.m. de Corona uitbraak in Nederland en de actuele maatregelen die de overheid daaromtrent heeft afgekondigd moeten besluiten om de geplande informatieavond op maandag 23 maart te annuleren.

Wanneer de maatregelen die op dit moment van kracht zijn (evenementen met meer dan honderd personen worden afgelast) door de overheid weer worden opgeschort dan gaan wij zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe datum om deze belangrijke informatieavond alsnog door te laten gaan.

Wanneer u zich reeds heeft aangemeld komt deze aanmelding automatisch te vervallen. U krijgt uiteraard een bericht van ons wanneer de nieuwe datum bekend is.

Wij vragen uw begrip voor dit besluit.

Team VuurwerkCheck.

Legaal of illegaal vuurwerk

VuurwerkCheck verkooppunt

Vuurwerk steek je veilig af!

Lees de gebruiksaanwijzing Gebruik geen alcohol of drugs voor of tijdens het afsteken Draag altijd een vuurwerkbril Draag niet brandbare kleding zonder capuchon Houd rekening met de omgeving Gebruik altijd een aansteeklont of aansteekfakkel Steek vuurwerk met gestrekte arm aan Gebruik voor vuurpijlen altijd een lanceerplatformGa nooit met je hoofd of lichaam boven het vuurwerk hangen Gooi geen vuurwerk naar mens of dier Houd voldoende afstand bij het kijken naar vuurwerk Ruim je vuurwerkafval op

 

Gratis vuurwerkbril

Mede mogelijk gemaakt door:
Veiligheid.nl Belangenvereniging Pyrotechniek Nederland
VuurwerkCheck
VuurwerkCheck